Over Tekstbureau Kraft Haarlem

Een goede journalistieke, pr- of webtekst is een tekst die iets doet. Het is een tekst die informeert, een boodschap overbrengt, duidt, prikkelt en raakt. Dat zijn de teksten die Tekstbureau Kraft Haarlem (freelance journalist Daniëlle Kraft) levert. Van eigen hand of geredigeerd.

Met 40 jaar allround ervaring in het journalistieke/communicatieve vak weten we waar een goed verhaal aan moet voldoen. Kort of lang, gedrukt of digitaal, journalistiek kritisch, pr, corporated of branding: tekst (incl. vorm) moet altijd iets met de lezer doen.  Een boodschap overbrengen. Elk stuk is een nieuw verhaal. De lezer moet steeds opnieuw worden gepakt en vastgehouden, de opdrachtgever moet steeds opnieuw worden bevestigd in de kwaliteit van het verhaal.

Tekstbureau Kraft Haarlem, met sinds 2011 een vestiging in Friesland, levert teksten op maat op het gebied van zorg, welzijn en mensen. Interviews, persberichten, eindredactie/editing, webteksten, blogs, bladenmaken, desgewenst voor langere tijd op uw locatie, bijvoorbeeld als u tijdelijk vervanging zoekt. We werken samen met collega-freelancers, professionele fotografen, vormgevers/artdirectors en drukkers.

Onze belangrijkste opdrachtgevers: ziekenhuizen, GGZ, VG, thuiszorg, verzorgings- en verpleeghuizen, apothekers, ouderenzorg, tandartsen en paramedici. Klik voor een overzicht van onze opdrachtgevers op portfolio.

Tekstbureau Kraft Haarlem: stukken beter!

Bent u geïnteresseerd in een eventuele samenwerking? Of heeft u verdere vragen?
Neem dan contact op met Tekstbureau Kraft Haarlem.